Om Oss - Byhmgard

BYHMGARD

Om oss

Vår ambition är att påskynda omställningen till hållbar elkraft.

Byhmgard

Vi på Byhmgard är experter på våra produkter. Genom lång erfarenhet – och ett brinnande intresse för miljövänlig elproduktion – ser vi till att du får den lösning som passar dina behov bäst.
 
Hela världen står inför stora omställningar från äldre typer av elproduktion till hållbara och framtidssäkra alternativ. Vårt koncept är att paketera väl fungerande lösningar för att skapa grön, trygg och smart el. Så att du kan bli en del av förändringen!
 
Elnätet står inför nya utmaningar, exempelvis när antalet elbilar ökar. Vi tillhandahåller lösningar för att göra ditt elbilsägande enkelt. Samtidigt som du kan bidra till elnätets stabilitet med hjälp av våra smarta produkter – och få betalt för det.
 
Vårt mål är att kunna verka för en omställning till hållbara energikällor. Det gör vi genom att erbjuda våra kunder trygga och prisvärda produkter. På Byhmgard arbetar vi med långsiktiga lösningar, ett genomgående säkerhetstänk och en gedigen kunskap. Framför allt tar vi ansvar för hela projektet. Från planering till färdig produkt.
 
Byhmgard är medlem i branschorganisationen Svensk Solenergi. På så sätt kan du som kund känna dig säker på att ha valt en stabil och pålitlig partner.
 
Vi utgår från Västsverige men erbjuder våra tjänster i hela landet. Välkommen att kontakta oss!

 

Svensk Solenergi – Vi påverkar och tar debatten. Svensk Solenergi

Sänk dina elkostnader
Vad kostar solceller? Vi har svaret
Få en fri offert idag och se kostnader för solceller, laddbox och batteri
En helhetslösning i absolut toppklass! Tack för all hjälp
Solpaneler och batterilager
Kund i Halmstad
Tryggt att ha med Byhmgard under hela processen
Solpaneler och laddbox
Kund i Falkenberg
Byhmgard gjorde det enkelt att installera solpaneler
Solpaneler
Kund i Kungsbacka