Solpaneler - Byhmgard

Solenergi

Solpaneler

Med Byhmgard får du en partner som tar totalansvaret för din solcellsinstallation, från första samtal till överlämning efter avslutat projekt. En miljövänlig lösning som ger god avkastning.

En trygg investering

Använd, sälj eller lagra el

Solpaneler är en av världens smartaste uppfinningar tycker vi. En produkt som tål att vara ute året om och effektivt producerar el även i vårt nordiska klimat.

Genom att producera din egen el blir du mindre påverkad av elpriset. Dessutom finns möjligheten att sälja överskottsströmmen till elnätet. Ersättningen är ordinarie spotpris + 60 öre per kWh Våra smarta batterier ger dig också möjlighet att lagra elen och använda när det är mörkt ute, eller varför inte låta ett batterilager hjälpa Svenska Kraftnät med frekvensbalansering?

När du anlitar Byhmgard är vi med dig från första kontakt till nyckelfärdig installation. Vi tar ansvar för hela installationen och ger goda råd baserade på kunskap och erfarenhet. Det blir en smidig och säker köpupplevelse.

Solceller är en fantastiskt god investering. Inte bara för att spara pengar på elförbrukningen för en lång tid framåt. Men också för att värdet på fastigheten höjs. Solceller har dessutom en hög förväntad livslängd och är därför en långsiktig satsning. Byhmgard lämnar 25 års effektgaranti och 12-30 års produktgaranti. Vi räknar med att solceller utan vidare producerar el i över 30 år

Vad kan solceller göra för dig?

ANVÄND DIN SOLEL ÄVEN NÄR DET ÄR MÖRKT

Ansluter du ett solcellsbatteri kan du lagra den el du själv producerar och använda den när du vill. Du får mer ut av din investering och slipper oro för strömavbrott.

MÖJLIGHET ATT SÄLJA DITT ÖVERSKOTT

Överskottet från den el du produceras säljs tillbaks till elnätsleverantören. Priset följer oftast timpriserna på elbörsen plus ett påslag om 60 öre.

 

Självförsörjning och miljö

Att bli självförsörjande på el är inte bara ekonomiskt fördelaktigt utan ger också en trygghet om strömmen går. Det är perfekt för företag och lantbruk som har en känslig verksamhet. Men också för privatpersoner som vill kunna vara säkra på att ha trygg strömförsörjning.

Det finns stora miljömässiga fördelar med solceller. Jämfört med fossil el reduceras ditt klimatavtryck väsentligt. Det innebär också att du kan få avdrag för grön teknik när du investerar i solpaneler.

Kontakta oss redan i dag så hittar vi den bästa lösningen för dig.

Sänk dina elkostnader
Vad kostar solceller? Vi har svaret
Få en fri offert idag och se kostnader för solceller, laddbox och batteri
En helhetslösning i absolut toppklass! Tack för all hjälp
Solpaneler och batterilager
Kund i Halmstad
Tryggt att ha med Byhmgard under hela processen
Solpaneler och laddbox
Kund i Falkenberg
Byhmgard gjorde det enkelt att installera solpaneler
Solpaneler
Kund i Kungsbacka

Byhmgard

Tillsammas kan vi förse Sverige med batterilager och solpaneler

Är ni intresserade att hjälpa Byhmgard att förse Sverige med solpaneler? Vi söker duktiga montörer och elektriker.