Batterier - Byhmgard

Lagra ström

Batterier

Med batterier kan du hjälpa till att frekvensbalansera elnätet

Lagra och balansera
Vi på Byhmgard är experter på batterilagring. Oavsett om det handlar om stora företag eller enskilda villor kan vi erbjuda ett batteri som passar dig! Det vanligaste användningsområdet är frekvensbalansering, men batterier passar också bra för att ha backup under strömavbrott eller till att lagra solel.

Betalt för balansering

Just frekvensbalansering gör batteriet till en väldigt god investering. Du får betalt för att tillhandahålla stödtjänster och dessutom hjälper du till att upprätthålla elnätets funktion. Läs mer om alla fördelar på vår sida om Balanseringstjänster.

 

När du köper ett batteri som privatperson från Byhmgard med installation till ditt hem har du oftast rätt till en skattereduktion på 50 procent från Skatteverket. Passa på!

Vi guidar dig

Anpassade efter dina önskemål

Vi gör valet av batteri enkelt. Det finns flera olika storlekar och dessutom möjlighet att koppla ihop flera batterier. Med vår erfarenhet och kunskap guidar vi dig genom de olika valen. Vi utgår ifrån dina behov och önskemål för att skapa en perfekt lösning. Det kan exempelvis handla om att utnyttja solenergin till fullo eller att klara ett flera dagar långt strömavbrott.

Du kan läsa mycket mer om batterier i vår FAQ.

Byhmgard erbjuder alltid en helhetslösning från första kontakt till avslutat arbete. Så att du kan känna dig trygg med ditt köp. Hör av dig till oss idag!

Sänk dina elkostnader
Vad kostar solceller? Vi har svaret
Få en fri offert idag och se kostnader för solceller, laddbox och batteri
En helhetslösning i absolut toppklass! Tack för all hjälp
Solpaneler och batterilager
Kund i Halmstad
Tryggt att ha med Byhmgard under hela processen
Solpaneler och laddbox
Kund i Falkenberg
Byhmgard gjorde det enkelt att installera solpaneler
Solpaneler
Kund i Kungsbacka