Balanseringstjänster - Byhmgard

Hjälp till med frekvensbalansering

Balanseringstjänster

Med Byhmgard får du en partner som tar totalansvar för balanseringsjänst, från första samtal till överlämning efter avslutat projekt.

Byhmgard

Ditt batteri behövs

I takt med att elnätet förändras ökar behovet av enskilda batterier som kan hjälpa till att skapa balans. Du kan få betalt för att göra ditt batteri tillgängligt för frekvensbalansering i det svenska elnätet.

Vi på Byhmgard ser till att allt är installerat. Därefter är det nätleverantören som sköter allt det praktiska och kan helt automatiskt koppla på eller av batteriet efter behov. Anledningen är att kunna justera frekvensen på elnätet. Det du gör är att upplåta batteriet och få ersättning för det.

Vi hjälper dig hela vägen

För dig som vill veta mer om det tekniska finns de flesta svar i vår FAQ. Naturligtvis guidar vi dig genom hela processen när vi installerar ditt batteri.

Byhmgard är experter på batterier som kopplas ihop med elnätet. Det finns en mängd alternativ när det gäller batterikapacitet, men vi hittar en lösning som passar dina behov och samtidigt fungerar tillsammans med balanseringstjänster.

Få en fri offert

Kort om balanseringstjänst

Balanseringstjänster inom elnätet avser olika åtgärder och mekanismer som används för att säkerställa att förhållandet mellan elförbrukning och elproduktion hålls i balans i realtid. Dessa tjänster innefattar justeringar och åtgärder för att kompensera för variationer i elförbrukningen och elproduktionen, vilket säkerställer en stabil och pålitlig elförsörjning. Balanseringstjänster kan inkludera regleringar av produktionskapacitet, användning av energilager och andra metoder för att hantera ögonblicksbildar obalanser i elnätet. Målet är att upprätthålla en jämn och pålitlig elförsörjning i realtid.

Sänk dina elkostnader
Vad kostar solceller? Vi har svaret
Få en fri offert idag och se kostnader för solceller, laddbox och batteri